FILOSOFÍA

Som ROAD, una agència creativa independent de Barcelona que porta 20 anys recorrent carretera amb un sol objectiu: acompanyar-te fins on vulguis arribar.

El teu camí és el nostre camí, de principi a fi, durant tot el trajecte.
No creiem en els clients, ni en les relacions passatgeres. Creem amistats que perduren. I t'assessorem com ho faria un amic, sempre desitjant el millor per a tu i per a la teva marca.

La creativitat és el nostre motor, el talent i l'experiència el nostre combustible. Sempre avançant cap endavant, movent als que ens envolten mentre el món no deixa de girar. Sense por al què diran o al podria ser, sempre centrats en les bones idees que trenquen fronteres.
Curiosos per naturalesa, capaços de preguntar i escoltar per no donar res per descomptat, fins i tot el més obvi. El nostre mapa és l'estratègia i la ruta que seguim és la dels experts que més saben.

CLIENTES

Škoda - Yamaha - RIU Hotels - Cepsa - Silence - Agbar - OCB - Honda - Granini - Kronenbourg - ROOR - Generalitat de Catalunya - Llet nostra - Bicing - Ajuntament de BArcelona - Applus - Esade - Viladrau - Codorniu - Taurus - Lindt - NH Hoteles - FAADA - Sunny Delight - Open Arms - Teladoc - Zodiac Pool Care - Republic Technologies - Pere Ventura - Wikiloc

This site is registered on wpml.org as a development site.